Om BAM ONLINE

Vi är stolta godkända utbildare åt AFA Försäkring. Ansök om subventionering hos AFA Försäkring och få upp till 70% subvention av kostnaden. Kräver att organisationen har kollektivavtal för de anställda. Här hittar ni information om BAM ONLINE som är en av AFA Försäkring godkänd arbetsmiljöutbildning.

Upptäck Innehållet i BAM ONLINE

BAM ONLINE – Webbutbildning erbjuder den klassiska arbetsmiljöutbildningen BAM – Bättre Arbetsmiljö, som distansutbildning med självstudier och videoföreläsningar. Lär dig i eget tempo var som helst.

E-learning, eller distansutbildning, sker online med digitala verktyg som videor, ljudfiler, text och interaktiva övningar. Varför välja e-learning? Det är ett utmärkt alternativ för den med fullspäckat schema, vill ha frihet eller som bor på platser där traditionell utbildning inte är tillgänglig.

OM BAM ONLINE

Syftet med BAM ONLINE

Syftet med utbildningen är att ge deltagaren grundläggande arbetsmiljökunskaper och förståelse för arbetsmiljösamverkan, med fokus på samverkan i arbetsmiljöfrågor, riskundersökning, förebyggande insatser, uppföljning av arbetsmiljö, lagar, regelverk, avtal, föreskrifter, SAM (Systematiskt Arbetsmiljöarbete), och OSA (Organisatorisk och social arbetsmiljö). Alla behöver ha arbetsmiljökunskaper men för chefer, arbetsledare och skyddsombud ställs det högre krav, i lagstiftning eller kollektivavtal.

Praktisk Information om BAM ONLINE

Målgrupp

Chefer, arbetsledare, skyddsombud och andra arbetstagare som t.ex KMA eller HR- personal och som behöver kunskap om hantering av arbetsmiljöfrågor, ledningssystem m.m.. Utbildningen är också lämplig som repetitionsutbildning för alla ovan nämnda.

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs, detta är en grundutbildning.

Utbildningens Längd

Cirka 8 timmar men tidsåtgången kan variera beroende på förkunskaper och datorvana.

Kursintyg

Kursintyg för BAM ONLINE – Webbutbildning kan skrivas ut direkt efter genomförd utbildning i vårt LMS (Learning Management System).

Pris

3 990 SEK/ Person. Om ni är flera som ska gå, så kontakta oss så kan vi se över prisbilden.

BOKA NU

Boka din BAM ONLINE- utbildning nedan genom att fylla i formuläret. Har du frågor eller funderingar så kontakta oss så hjälper vi dig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.